Obrovské sklamanie Lujzy: U Tomáša už nie je na prvom mieste!

Lujza zostala poriadne smutná.

V štvrtej sérii seriálu NAŠI bude všetko inak. Za všetko môže hlavne zub času, ktorý sa najviac podpísal na chalanoch. Už dávno to nie sú tí zlatí a zvedaví Lujzini synovia, ktorí musia byť stále pod dohľadom rodičov. Teraz sú všetci oveľa dospelejší. Tomáš sa navyše chystá odletieť z hniezda a spolu s kamarátmi si našiel vlastné bývanie. So zariaďovaním a prerábkou mu pomáha celé okolie, vrátane Maja a Lujzy. Vo chvíli, keď sa rozhodnú, že si dajú niečo pod zub, zistia, že to musia urobiť len formou donášky, keďže na varenie zatiaľ nie je priestor.

Naši - Lujza s Majom Tomášovi pomáhajú s prerábkou bytu Naši - Lujza s Majom Tomášovi pomáhajú s prerábkou bytu Zdroj: TV JOJ

​Všetci sa zhodnú na tom, že si objednajú veľkú pizzu so všetkým pre všetkých. Majo však nemá žiadne číslo na donáškovú službu v okolí. Tomáš mu teda poradí, aby zavolal na jedno z čísel, ktoré má uložené priamo v rýchlej voľbe. "Všetky potrebné čísla som si dal do rýchlej voľby. A hlavne tie, bez ktorých by som nevedel prežiť. Pizza je na dvojke. Na trojke je sushi, na štvorke je čína a na päťke kebab..." prezradil Tomáš. Tým však rozhodne nepotešil Lujzu, ktorá očakávala, že jedna z pozícii bude patriť aj jej. Predsa len ešte tajne dúfala, že keď už nebola na dvojke a vyššie, bude to rovno jednotka. To však nebola pravda. Na jednotke sa totiž nachádza jeho láska Mia. Keď to Lujza začula, okamžite ju prepadol smútok. Pre Tomáša už odteraz definitívne nie je na prvom mieste, teda aspoň v telefóne nie. Ako to celé dopadne? Viac uvidíte už dnes večer v nových častiach seriálu NAŠI.

4. sériu NAŠICH štartujeme už dnes v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJKe!