Lujze sa seriál NAŠI odohráva aj doma: Takto jej pomohol vo výchove detí!

Ako je to u vás doma?
Lujza má v skutočnosti dve krásne deti - Grétku a Viktora. Lujza má v skutočnosti dve krásne deti - Grétku a Viktora. Zdroj: TV JOJ

​Štvrtá séria NAŠICH, ktorú aktuálne na JOJke vysielame  v stredu večer, je opäť iná, ako tie predošlé. Z chalanov sa stávajú dospelí muži a rodičia už dávno neriešia to, kde sa ich decká nachádzajú, práve naopak. Z najstaršieho Tomáša sa stáva samostatná jednotka a chce sa osamostatniť. S kamarátmi sa presťahoval do podnájmu, kde chce mať pokoj od Lujzy a Maja. „Postupne prichádza na to, aké je to náročné, keď mu neupratuje mama. My si to užívame, je to možno až taký čierny humor, že sa rodičia tešia z toho, že majú o jedno dieťa menej,“ hovorí predstaviteľka Tomášovej seriálovej mamy herečka Lujza Garajová Schrameková. V reálnom živote je matkou dvoch detí, syna Viktora a dcéry Grétky. Pri nich si teda Lujza ešte osamostatnenie predstaviť nevie, keďže vie, že na to má ešte kopec času.

​Lujza je však už pripravená vo výchove na všetko. A to aj vďaka samotnému seriálu, ktorý jej absolútne prirástok k srdcu nielen ako seriálovej, ale aj ako skutočnej matke. „Keď sme začali točiť, syna som mala ešte len škôlkara a na mnohé situácie ma seriál pripravil. Boli to aj výzvy o tom, ako sa dieťa chce alebo nechce učiť. Príde s takou alebo takou známkou. Niekedy sa už len prichytávam pri tom, ako si spomeniem, aké texty som mala v seriáli a použijem ich v živote,“ prezrádza herečka. Seriál NAŠI je teda skutočne edukatívny nielen pre divákov, ale aj pre samotných hercov. Aj nakrúcanie štvrtej série bolo maximálne pohodové a všetci si na pľaci rozumeli ako jedna veľká rodina, čo je cítiť aj na obrazovkách.

Sledujte seriál NAŠI vždy v stredu o 21:20 na JOJke!

VIDEO - Seriálová Lujza si uvedomuje, že už pre Tomáša nie je na prvom mieste: