Čo robiť, keď si vás chce pridať babka na Facebooku: Tomášovo riešenie nemá chybu!

Dá sa to aj takto.

Naučiť starých rodičov novým kúskom nie je vždy hračka. Najmä pokiaľ ide o moderné technológie, s ktorými doteraz nemali takmer žiadnu skúsenosť. Keď Tomáša babka Milka žiadal o cenné rady, už od prvej chvíle mu bolo jasné, že to nebude žiadna hračka. Babka od svojho najstaršieho vnúčika chce, aby jej vysvetlil, ako narábať s takzvaným „skapajom“ či „gúgelom“, a tak sa dá do práce. To však nie je všetko. Tomáš jej medzičasom vytvoril aj vlastné konto na Facebooku.

Tomáš sa desí predstavy, žeby mal na facebooku aj svoju babku Tomáš sa desí predstavy, žeby mal na facebooku aj svoju babku Zdroj: TV JOJ

​Následne jej vysvetlil, že na plnohodnotné využívanie tejto sociálnej siete je nevyhnutné pridať si medzi priateľov zopár skutočných známych. Milka si tak s Tomášovou pomocou pridá k priateľom Lujzu a ďalších blízkych. Keď však príde rad na to, že si chce do zoznamu priateľov pridať aj samotného Tomáša, ten sa okamžite vzbúri. Vyhovorí sa na to, že jeho si nemôže pridať preto, že on konto vytváral. Odporučí jej radšej to, aby sa „skamošila“ s Oliverom a Samkom. Pozrite si vo videu HORE, ako to dopadlo.

Sledujte seriál NAŠI v stredu o 21:30 na JOJke!