Už to dávno nie je len o herectve: Chalani z NAŠICH majú aj ďalšie projekty!

Všetkým sa teraz skvele darí.

Sú skutočne šikovní. Ak by si niekto myslel, že seriáloví chalani z NAŠICH Gregor Miler, David Krajčík a Max Bolf sa uspokoja len s účinkovaním v seriáli, mýli sa. Všetci traja sa rozhodli rozbehnúť okrem herectva aj vlastné projekty. Najstarší z chalanov Gregor Miler investoval časť svojho kapitálu, ktorý získal za účinkovanie v seriáli NAŠI, do internetového obchodu s tričkami a ďalších nových projektov. 

https://www.instagram.com/p/BqABllFn1Lg/

Jeho seriálový kolega David Krajčík to zas skúša v hudobnej brandži. Snaží sa byť hudobným producentom. Nevie síce ešte, či sa tým bude živiť, ale už teraz vie, že chce dať zo seba maximum. Okrem toho sa venuje aj komponovaniu hudby. Jeho snom je vypredať haly a hrať pred desiatkami tisíc ľuďmi. Tento druhý talent je pritom uňho ešte väčší sen než herectvo. "Určite, toto ma viac napĺňa, viac sa viem vyjadriť cez hudbu než cez herectvo. Robím to tak, ako mi to príde. Občas ma kopne múza a je to tam za hodinu, keď mám nápad. Potom už na tom iba makám," hovorí mladý herec. 

https://www.instagram.com/p/Bp-VG91gJGK/

S podobnými úspechmi sa môže pochváliť aj najmladší z trojice, herec Max Bolf. Predstaviteľ seriálového Samka má na Youtube vlastný kanál, kde pridáva videá z prostredia hier i kuchyne. Sleduje ich čoraz viac ľudíS videami začal experimentovať ešte pred tým, než sa z neho stala známa tvár, naplno sa to však rozbehlo až v posledných mesiacoch a zaiste mu k tomu dopomohol aj seriál. "Nedarí sa zle. Samozrejme, snažím sa vydávať videá a učiť sa v strihu. Zlepšovať sa v kvalite," hovorí Maxo, ktorý u seba vníma obrovský posun odvtedy, ako na YouTube začal pridávať vôbec prvé videá. 

;t=3s

Okrem videí sa však aj Maxo vydal na dráhu majiteľa kolekcie tričiek s vlastným dizajnom:

https://www.instagram.com/p/BqRwhBBHnXo/

Sledujte seriál NAŠI v stredu o 21:30 na JOJke!