Prečo to urobila? Lujzu Garajovú Schramekovú s holou hlavou rozhodne nespoznáte!

Z krásnej herečky, holohlavá chlapaňa. Obľúbená herečka a moderátorka je za každú srandu, hlavne ak tým má urobiť radosť svojím deťom. Raz to dokonca dopadlo tak, že skončila bez vlasov.

Sympatická a obľúbená herečka a komička Lujza Garajová Schrameková je známa svojím ostrovtipom a veľkým zmyslom pre humor. Hviezda seriálu NAŠI, relácie Silné reči a moderátorka Talentu je však v súkromí starostlivou matkou dvoch detí, ktorým by zniesla aj modré z neba. Obetavá mamina sa dokonca pred šiestimi rokmi zbavila svojich krásnych hnedých kučeravých vlasov, a to len kvôli synovi. Chcela som to vyskúšať oholiť si hlavu do hola. Jedného dňa to prišlo ako fajn nápad, keď sa dá ostrihať on, dám sa aj ja. Tak sme sa spoločne oholili strojčekom na 3 milimetre,“ spomína si Lujza na zaujímavú príhodu spred pár rokov. Obľúbenej herečke vtedy neostávalo nič iné, než si vlasy nechať dorásť.

​​Nie je žiadnym prekvapením, že okolie z tohto bláznivého nápadu také nadšené ako Lujza rozhodne nebolo. Najťažšie to, pochopiteľne, zvládal herečkin manžel. Ona si však z tohto sviežeho looku ťažkú hlavu rozhodne nerobila. „Keďže som vtedy bola na materskej a nemala žiadnu robotu, tak som vedela, že mi to stihne dorásť. Aj to dobre padlo, keď som bola na konkurze na Mery do Divokých koní, tak som mala kratšie vlasy. Režisérovi Braňovi Mišíkovi sa páčilo, že som chalanský typ, presne taký, aký tá Mery mala byť,“ vysvetľuje Lujza. Aj takáto radikálna a šokujúca zmena imidžu tak Lujze v skutočnosti pomohla v naštartovaní jej televíznej kariéry. Dnes by sa však už na nič podobné rozhodne neodvážila.

Lujza Garajová Schrameková skončila takmer bez vlasov Lujza Garajová Schrameková skončila takmer bez vlasov Zdroj: Facebook Lujza Garajová Schrameková

Sledujte Lujzu v seriáli NAŠI už od utorka o 20:35 na JOJke!