Najprv ako zlatíčko, potom ako veľký rebel: Takto vyzeral ešte pred pár rokmi Gregor Miler!

Mladý herec Gregor Miler sa mení pred očami. Vidno to aj medzi jednotlivými sériami seriálu NAŠI, ktorý nakrúcal už od roku 2015. Ešte väčšie zmeny však mohli pozorovať jeho rodičia v priebehu viacerých rokov, čo vidno aj na jeho fotografiách z detstva a puberty.

Obľúbený rodinný seriál NAŠI momentálne pokračuje na obrazovkách JOJky s novými časťami štvrtej série, ktorá je opäť plná noviniek i nových postáv. V relácii Supermama boli nedávno hosťami aj hviezda seriálu NAŠI, herec Gregor MilerTen do relácie zavítal spolu s otcom Martinom Milerom, ktorý je psychológom. Obaja porozprávali o ich vzťahu rodiča a dieťaťa, ale aj o tom, aké bolo hercovo dospievanie. A veru ani predstaviteľ Tomáša Rodinu nebol výnimka a mal svoje divoké obdobia. Devätnásťročný Gregor je pritom najstarším z troch Martinových detí a bol teda akýmsi pokusným kúskom pre jeho rodičov. Prostredný brat má 17 rokov a najmladšia dcéra má 14 rokov. "Tým, že sú tri a odmanažovali sme si to na Gregorovi, je to teraz jednoduchšie. A aj preto, že Gregor sa akoby už narodil s pubertou," smeje sa Gregorov otec Martin, ktorý však bol v domácnosti skôr rodičom, než psychológom.​ Obaja navyše prezradili, že v ich rodine vládnu otvorené vzťahy. 

Samotný Gregor však priznal, že odmalička bol divoký a vždy vyskakoval, najmä v škole. Tým vekom sa to podľa neho iba zlepšilo. Gregor zároveň dodal, že vďaka tomu, že niektoré situácie v seriáli NAŠI si zažil aj v súkromí, ľahšie sa mu potom aj hrali. "Nie všetky charakteristiky postavy však boli totožné s mojimi," dodal mladý herec, ktorý si prešiel aj v súkromnom živote viacerými obdobiami. Dôkazom sú aj jeho retro fotky, ktoré nájdete v našej fotogalérii. 

Sledujte seriál NAŠI každý utorok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Gregor Miler