Nela Pocisková nás poriadne prekvapila: Tohto by sa chcela zbaviť!

Krásna Nela Pocisková sa netají tým, že sa o svoju postavu poctivo stará. Dokonca patrí k šťastlivcom, ktorí majú tehličky na bruchu. O to viac nás prekvapilo, že sa Nela chystá zhodiť ďalšie kilá. Čo je za tým?

S prichádzajúcim letom sa mnohí snažia pracovať na svojej postave do plaviek a zbaviť sa nadbytočných kíl, ktoré sa cez zimu na nás lepia akosi jednoduchšie. Ako to má ale Nela Pocisková? Tá je známa svojou perfektnou postavou. Rieši herečka taktiež prípravu na leto? „Ešte som nezačala, ale plánujem s tým začať, pretože ja tak cez zimu som ako tie medvedíky, že zopár kíl mám navyše, takže by som bola rada, keby to už išlo preč,“ prezradila o sebe herečka.

Aj keď je to neuveriteľné, aj Nela sa snaží do leta zhodiť zopár nadbytočných kíl. Má herečka nejaký osvedčený recept, na ktorý sa v prípade budovania lepšej postavy spolieha? „Posnažím sa jesť čo najmenej sladkostí aj keď nedarí sa mi to, lebo ja ich milujem. Trošku možno sem tam obmedziť pečivo, ale ani to sa mi nedarí, takže asi je to len potom o tom, že viacej pohybu potrebujem. A na to nemám momentálne veľmi veľa času, lebo chodím z roboty k deťom, z roboty k deťom, takže je to teraz také náročnejšie,“ povedala Nela v rozhovore pre Top Star.

Sledujte seriál Nemocnica aj s Nelou Pociskovou, každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

po