Bol tak rozčúlený, až tým všetkých pobavil: Pozrite si Hauptmannov vtipný výstup ešte raz!

Marek Majeský je skvelý herec a rola riaditeľa Hauptmanna v Nemocnici mu sedí perfektne. Diváci si ho obľúbili najmä pre jeho špeciálny druh humoru. Pobavil v tejto scéne z poslednej epizódy aj vás?

Bez neho by to v Nemocnici nebolo ono! Riaditeľ Hauptmann má v seriáli kľúčovú úlohu. Svojim cynizmom a sarkastickým zmyslom pre humor je často tým správnym korením, a to aj pri bežných scénach a situáciách. Kým teraz rieši vzťahovú dilemu či dokonca svadbu s mladou Soničkou, kedysi ho viac napĺňalo vytvárať intrigy a mútiť vodu v celej Nemocnici.

Najvtipnejšie situácie, v ktorých môžeme riaditeľa poslednú dobu sledovať, vznikajú najmä okolo jeho aktuálnej partnerky Soničky a svadobných príprav. Na tých si Hauptmann naozaj zgustne, a to najmä preto, že si zo svojej priateľky robí rád žarty. Najnovšie mu oznámila, že zaplatila veľkú zálohu za svadobný obrad v maštali. Riaditeľovi sa z celkovej sumy zatočila hlava a na Soničke tak nenechal ani nitku suchú. On sa predsa nebude ženiť v maštali ako vôl! Bola to naozaj vtipná scéna, čo poviete? Pozrite si celú situáciu a hercov famózny a vtipný výstup ešte raz vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!