Dátum, na ktorý ste čakali: Vieme, kedy sa vracia obľúbená Nemocnica na obrazovky!

Poznáme dátum, na ktorý ste netrpezlivo čakali. Po krátkej pauze sa váš obľúbený seriál Nemocnica konečne vracia na obrazovky JOJky. Kedy budete môcť opäť sledovať osudy lekárov a sestričiek z oddelenia urgentu a chirurgie?

Nemocnica, ktorá sa stala jedným z najsledovanejších seriálov, odštartuje v utorok, 10. januára o 20:35 na JOJke!


Kým sa ale obľúbení hrdinovia vrátia do vašich obývačiek, pripomeňte si významné momenty zo seriálu a doterajšie osudy lekárov či sestričiek vo videu HORE!

Do seriálu prišlo množstvo nových postáv, vrátila sa aj obľúbená Zuzana a zažili sme nové a prekvapivé lásky. Dokopy sa totiž dali Denisa a Noël, čo mnohých prekvapilo. Fungovalo im to ale perfektne a tak uvidíme, čo si pre nás tvorcovia seriálu pripravili v novom roku. Inéz sa kvôli intrigám vlastnej matky nahnevala na Romana, ktorému neváhala streliť facku. Zuzana ukázala svojho manžela, Braňo a Gréta sa dali dokopy a nakoniec sa aj rozišli. No a Rebeka sa vyspala s Filipom a následne ju Adam požiadal o ruku. Nevesta aj ženích vyzerali krásne, svoje áno si žiaľ nepovedali. Adam nechal Rebeku pred oltárom a utiekol so slovami, že si ju vezme až vtedy, keď to bude chcieť naozaj aj ona. Nuž, uvidíme, ako to v novom roku celé dopadne. Pripravené sú pre vás aj ďalšie prekvapenia a množstvo noviniek, preto si vašu obľúbenú Nemocnicu nenechajte ujsť ani v januári. Máte sa rozhodne na čo tešiť! 

Nenechajte si ujsť seriál Nemocnica, v utorok 10. januára o 20:35 na JOJke!