Tomi Kid odhalil súkromie svojej rodiny: Pôjdu jeho deti v otcových šľapajach?

Aj keď je mimo ringu, práce má neúrekom.

Známy slovenský boxer síce odišiel do dôchodku, no stále má práce vyše hlavy. Len nedávno sa stal novým prezidentom slovenskej boxerskej federácie, čo znamená, že popri svojej akadémii sa bude venovať boxu už naozaj na plný úväzok. „Je to pre mňa obrovská výzva, mám veľmi veľa práce a nudiť sa určite nebudem,“ ozrejmuje dobre naladený Tomi.

Vo svojej akadémii má mnoho zverencov, ktorí reprezentujú Slovensko aj na medzinárodnej úrovni. Rodák z Galanty s nimi vedie tréningy a ako aj sám hovorí, nie je to len o športe, ale aj o disciplíne a výchove. „Chlapci vzorne reprezentujú Slovensko, som veľmi šťastný, že sa nám darí. Teraz, keď už som tým prezidentom celého zväzu, tak mám ešte viac detí, viac bratov, viac súrodencov a dúfam, že budeme držať pokope.“

Okrem svojich športových zverencov má však aj tri svoje deti. Z najmladšieho Kristiána chce mať boxera, starší Tomáš bude futbalistom a dcéra Virág je vyťažená štúdiom. „Malý Kristiánko búcha do všetkého čo žije aj nežije. Starší syn je futbalový brankár a dcérka píše knihy, veľa číta a takto je to dobre. Mala by krivý nos, ako otecko a to by sme nechceli,“ smeje sa Tomi, ktorý viac o svojich deťoch prezradí už čoskoro v zábavnej relácii na obrazovkách televízie JOJ.

Sledujte Nikto nie je dokonalý už v utorok večer o 20:35 na JOJke.

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora