Anka Šišková spomína na pikantné scény: Čím ju prekvapil jej herecký kolega?

Niektoré scény si vyžadujú tréning aj v súkromí.

Hercom sa počas skúšania rôznych divadelných scén prihodí naozaj všeličo. Najzábavnejšie pre publikum, no najťažšie pre hercov sú asi erotické scény, ktoré môžu aj dlhoročným a skúseným kolegom narobiť poriadne problémy. Keďže takéto pikantnosti sa väčšinou odohrávajú vo dvojici, herečka by mala so svojim „partnerom“ dokonale ladiť.

Skúseností na rozdávanie má Anka Šišková, ktorá sa už zajtra večer objaví ako hosť v relácii Nikto nie je dokonalý! Herečka nám vyrozprávala zábavnú príhodu z divadla, kedy bola práve ona sama aktérkou takejto scény. „Hrala som vo filme s Ondrom Vetchým a mala som tam niekoľko erotických scén. Niektoré aj vystrihli a niektoré aj zostali,“ smeje sa herečka. „To bola prvá scéna, ktorú som mala ísť točiť a prišla som na pľac trochu skôr, aby som sa s ním stretla. On tam stál, tak nás zoznámili a on že, ´vieš čo, poď so mnou, ja mám tuto blízko hotel, prejdeme si aj tie ďalšie scény´,“ opisuje celú situácia Anka Šišková, ktorá bola spočiatku nervózna a celkom na vážkach, či má pozvanie od svojho kolegu, ktorého doposiaľ nepoznala, prijať.

Ten ju napokon presvedčil a dvojica sa vybrala do hotela. „Prišla som na ten hotel, dosť som sa začala potiť, že ako si asi ideme skúšať tie erotické scény, že čo odo mňa vlastne chce a on hovorí ´tak sa posaď, vyzleč sa´,“ pokračuje v rozprávaní napínavej príhody. Ako sa celá situácia vyvinula a ako s Ondrom Vetchým jej erotické scény dopadli si už pozrite vo videu!

Sledujte Nikto nie je dokonalý už zajtra o 20:35 na JOJke!

Ivan Bobošík

Ivan Bobošík

Viac článkov od autora