Kavaschovej poníženie od bývalej svokry: Po týchto slovách by ste sa pod zem prepadli aj vy!

Ako to zobrala sympatická herečka?

Do relácie Nikto nie je dokonalý najnovšie zavíta sympatická herecká dvojica v zložení Emil Horváth a Dominika Kavaschová. Obaja si dnes zaspomínajú na svoje najlepšie životné príbehy a historky, aké človek nenájde ani v tej najlepšej knihe. Nebudú sa dokonca báť priznať a odhaliť ani svoje najväčšie trapasy.

Dominika sa pred pár mesiacmi rozišla so svojím dlhoročným partnerom – hercom Lukášom Dózom, ktorého diváci JOJky poznajú zo seriálu Svet podľa Evelyn. Na toto obdobie však spomína s úsmevom. Vďaka Lukášovi zažila kopec veselých, ale i bizarných chvíľ. Za niektoré z nich dokonca môže aj jeho matka a dnes už Dominikina bývalá svokra. Práve s ňou zažila poriadne trápne chvíle, na ktoré si v našej relácii zaspomínala počas toho, ako Emil s Marcelom rozoberali "rodinné záležitosti". „Ja som mala tiež takú svokru, keď som mala bývalý vzťah. Bola mimoriadne temperamentná. Strašne bola 'dobrá' v tom, že predo mnou dohadzovala frajerky môjmu frajerovi. Sedela som vedľa neho a ona: 'Stretla som tú Ivetu, no s ňou by si mohol... Prepáč, Dominika, prepáč! Aj s tou by si mohol...,'“ spomenula si Dominika na netradičné zážitky s bývalou svokrou. Sympatická herečka však našťastie berie všetko s humorom. Lukášova bývalá priateľka priznala, že vzťahy so svokrou sú dnes dokonca ešte lepšie, než počas samotného vzťahu. „Ale už ma má rada, teda po rozchode ešte viac,“ smeje sa Dominika. 

Zabavte sa pri premiérovej epizóde Nikto nie je dokonalý s Emilom Horváthom a Dominikou Kavaschovou dnes o 20:35 na JOJke!