Vyrobte si originálny stolík! Neuveríte, z čoho vznikol!

Ide o naozaj originálny kúsok.

Fantázii sa medze nekladú. Keď ste aspoň trošku kreatívny, dokážete si vyrobiť doplnky do bytu aj sami. Inšpirovať sa však môžete aj našimi odborníkmi z relácie Nové bývanie Dizajn, ktorí v každej epizóde prichádzajú s originálnymi nápadmi na zveľadenie vášho domova. Príkladom je napríklad stolík, ktorého niektoré časti pochádzajú zo šrotoviska.

"Na šrotovisku sme našli pokrútené železo a zmysleli sme si, že by z toho niečo zaujímavé mohlo vzniknúť. Usúdili sme, že z toho niečo vyrobíme," prezrádza Martin. Niektoré časti železa museli pozvárať, aby spolu držali a tvorili základ stolíka. "Zastriekali sme to bezfarebným lakom, aby to hrdzu nepúšťalo," radí. Dôležitá pri výrobe je, samozrejme, rovnováha, aby bolo na čo položiť sklo alebo dosku, na ktoré sa dajú ukladať veci. Ak si chcete vlastný stolík vyrobiť, návod nájdete v priloženom videu.

"Tento projekt o zariaďovaní bytu originálnymi prvkami, originálnymi nábytkami, ktoré majú svoj zaujímavý charakter. Jednoducho je to taký industriál," konštatuje architekt Michal Skrak. 

Ďalšiu reláciu Nové bývanie Dizajn môžete sledovať na JOJke v nedeľu 4. júna o 17:55 hod.

Ak ste niektorú z predošlých epizód nevideli, môžete si ju pozrieť v našom bezplatnom archíve.