Nová posila v radoch JOJky: Zuzana Smatanová netradične ako moderátorka spravodajstva!

Splnila si sen. Obľúbená slovenská speváčka Zuzana Smatanová oslávila nedávno 35. narodeniny! Pri tejto príležitosti dostala aj netradičný darček, aký len tak hocikde nekúpite. O to väčšiu radosť Zuzka mala, keď si skutočne zamoderovala spravodajskú reláciu Noviny o 12. Túžila po tom celé roky.

Pred dvoma týždňami, konkrétne 14. júna, oslávila Zuzana Smatanová 35. narodeniny. A keďže ju máme všetci v Televízii JOJ radi, rozhodli sme sa, že jej splníme celoživotný sen stať sa moderátorkou. Podarilo sa. Zuzka sa svojej moderátorskej úlohy zhostila na 100 percent a jej výkon bol viac než dobrý. Speváčka pôsobila, akoby to vôbec nebola jej moderátorská premiéra. "Je to úžasné. Priznám sa, že som to celé chcela urobiť na tajňáša. Prišla som o 9. ráno, myslela som, že v štúdiu nikto nebude, ale bol tam celý štáb," hovorí speváčka, ktorá si vie predstaviť byť moderátorkou aj na dlhšie, avšak viac ako mesiac by zrejme nezvládla. Bolo by jej totiž smutno za hudbou, ktorá je jej srdcovka.

Naše JOJkárske moderátorky sa tak tejto vážnej konkurencie zatiaľ nemusia báť. Celá táto idea vznikla na JOJke v meste, keď Zuzka stála na jednom pódiu s moderátormi a čítali správy. Tá správna chvíľa napokon nastala práve na speváčkine nedávne narodeniny. Všetko zvládla skvele a to dokonca bez prípravy. Zo štúdia potom odchádzala šťastná a vysmiata. Niet divu. Pozitívnymi reakciami ju nešetrili nielen v televízii, ale ani v jej okolí. Pozrite sa vo videu HORE, ako skvele to Zuzke Smatanovej išlo na moderátorskej stoličke v Novinách o 12!