Gallová Hana

Rok 2012: Chcem byť dobrou kuchárkou

Moderátorka Hana Gallová sa chce v novom roku viac stretávať s priateľmi. Možno im aj niečo dobré uvarí. Medzi jej predsavzatiami totiž figuruje aj jedno špecifické- chce sa stať dobrou kuchárkou.

Rok 2012 je už realitou. Zo všetkých strán na nás útočia negatívne správy. Moderátorka Hana Gallová preto želá nielen svojej rodine a blízkym, ale aj divákom TV JOJ veľa optimizmu. „V prvom rade želám veľa zdravia a optimizmu, keďže sa o tomto roku hovorí ako o strašiakovi,“ objasňuje. Podotkla však, že by sme nemali zabúdať pomáhať tým, ktorí to budú potrebovať.

Vianočné sviatky strávila v rodinnom kruhu a práve vtedy, po období hojnosti, si podľa vlastných slov vždy uvedomí, že by mala zmeniť svoju životosprávu. Do nového roka vstupuje s predsavzatím zdravšie žiť. „Ale vždy sa mi to počas roka kdesi pokazí,“ hovorí s úsmevom. Je však odhodlaná žiť keď už nie zdravšie, tak aspoň šťastnejšie . „Budem mať 30, tak je najvyšší čas užívať si ten život a tešiť sa z neho, nerobiť si vrásky pre zbytočnosti,“ doplnila. Chce sa preto častejšie stretávať s priateľmi. „A rozhodla som sa, že sa stanem fakt dobrou kuchárkou, okrem iného sa chcem zapísať na kurzy – pre začiatok francúzskej a indickej kuchyne,“ uzavrela Hanka.