Z Anety Pariškovej bude čoskoro nevesta: Neuveríte, kto s ňou trénuje prvý svadobný tanec!

Sympatická blondínka si už čoskoro oblečie biele šaty a zažiari ako princezná. Aneta si so svojím snúbencom povie ÁNO, no aby bol ich veľký deň dokonalý, musia sa na to poriadne pripraviť. Na každej svadbe nesmie chýbať prvý spoločný tanec, ktorý moderátorka zverila do rúk odborníka.

Aneta Parišková žiari šťastím. So svojím priateľom Miroslavom Polakovičom, ktorý pracovne pôsobí v oblasti informačných technológií v Kalifornii, plánujú spoločnú budúcnosť. Pariškovej partner má už dve dcéry, no Aneta sa aj pred médiami vyjadrila, že všetky sú ich spoločné. Takže moderátorka sa teší z piatich ratolestí. S priateľom si spoločne kúpili svoje hniezdočko v Bratislave a dokonca aj Aneta bola na návšteve v Amerike.

Po dvoch nevydarených manželstvách je Parišková opäť zasnúbená a netají sa tým, že sa jej na prste ligoce diamantový prsteň a čoskoro z nej bude vydatá pani. Na deň D sa chce zamilovaná dvojica poriadne pripraviť, preto prvý svadobný tanec zverili do rúk odborníka. Správne držanie tela, udržiavanie tempa ich učí známy tanečník Peter Modrovský. Viac vám prezradí priložená reportáž. 

Sledujte Noviny o 17 každý pracovný deň o 17:00 na JOJke!