Lucia Barmošová odhaľuje svoje dokonalé krivky: Sexi póza iba v plavkách!

Charizmatická blondínka sa vám už dlhý čas prihovára ako moderátorka nášho spravodajstva a bez pochýb patrí medzi najkrajšie dámy v slovenskom šoubiznise. Okrem krásnej tváre a štíhlej postavičky má veľmi príjemné a profesionálne vystupovanie a diváci ju zbožňujú.

Lucia Barmošová je obľúbenou moderátorkou hlavnej spravodajskej relácie Noviny. Obtýždeň sa divákom prihovára so správami z domova i zahraničia. Že jej to na obraze pristane, o tom niet pochýb.

​Keď kráska nesedí v moderátorskom kresle, užíva si svoj voľný čas najviac ako sa len dá. Veľmi rada cestuje, a tak sa niet čo čudovať, že dodnes už videla riadny kus sveta. Koniec-koncov, aj momentálne sa nachádza pri mori, kde si užíva zaslúženú dovolenku. Samozrejme, nezabúda ani na svojich fanúšikov, a tak z času na čas pridá nejakú tú fotku na sociálne siete. Tá posledná je rozhodne neskutočne sexi. Moderátorka, ktorú poznáme zväčša ako serióznu, sediacu v kostýmoch a blúzkach informujúcu o dianí doma i v zahraničí, vymenila strohé oblečenie za sexi plavky a pláž.

https://www.instagram.com/p/BvZT-X6BEPU/

Luciu Barmošovú môžete vidieť v Novinách o 19:30 hod. na JOJke!