Dlhé vlasy zopnuté v cope: Takto kedysi vyzeral Ján Mečiar!

Noviny TV JOJ vás pravidelne zásobujú aktuálnymi informáciami z domova i zo sveta. Moderátori sa venujú politike, ekonomike, kultúre či zaujímavým príbehom bežných ľudí.

Obľúbený moderátor Ján Mečiar je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva. Pravidelne sa prihovára divákom z večerných Novín a popritom stíha tvoriť reláciu Spektrum, kde sa zaoberá vedecko-technologickým pokrokom, ale aj bežnými vecami, s ktorými sa na dennej báze stretávame. Jednému by sa zdalo, že už je toho až-až, no Ján Mečiar, ktorý všetko s prehľadom zvláda, sa stíha venovať aj svojim koníčkom. Ak by niekto predpokladal, že svoj voľný čas trávi najmä s rodinou, okopáva záhradku či len tak leňoší, je na omyle. Dávno sa netají tým, že má mnoho koníčkov a tak o pasivite v jeho prípade nemôže byť ani reč. Veľmi rád športuje a venuje sa hlavne behu. Ďalšou jeho slabosťou sú staré veterány

​Jána Mečiara všetci poznáme ako seriózneho moderátora, ktorý nemá problém odpovedať na takmer akúkoľvek otázku, s fanúšikmi sa ochotne a rád fotí a zdieľa s ľuďmi aj svoje športové úspechy. Diváci si ho odjakživa pamätajú s krátkymi vlasmi, no obľúbený moderátor mal kedysi poriadnu hrivu. Pozrite sa, aké dlhé vlasy v minulosti nosil.

Ján Mečiar Zdroj: Facebook

​Sledujte Noviny TV JOJ každý deň o 19:30 hod. na JOJke!

Tagy: Ján Mečiar