Ján Mečiar letel do ďalekej exotiky: Takto si užíval dovolenku snov!

Obľúbený moderátor je neodmysliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva. Pravidelne sa prihovára divákom z večerných Novín a popritom stíha tvoriť reláciu Spektrum. Teraz sa však rozhodol pre oddych v zahraničí.

Ján Mečiar je už dlhé roky tvárou nášho spravodajstva a divákom pravidelne prináša najaktuálnejšie informácie z domova i zo sveta. Okrem práce sa stíha venovať aj svojim koníčkom. Ak by niekto predpokladal, že svoj voľný čas trávi najmä s rodinou, okopáva záhradku či len tak leňoší, je na omyle. Dávno sa netají tým, že má mnoho koníčkov a tak o pasivite v jeho prípade nemôže byť ani reč. Veľmi rád športuje a cestuje.

​Obľúbený moderátor sa nedávno vrátil z dovolenky v Thajsku. ,,Bol to manželkin sen, mne sa tam nechcelo ísť, veď je to na opačnej strane sveta,“ priznal Mečiar. Dvanásť hodín v lietadle dalo manželom poriadne zabrať, ale potom si už vychutnávali slnečné lúče a krásnu krajinu. Absolvovali aj jazdu na slonovi so sprievodcom, ktorý im dovolil sadnúť si zvieraťu za krk. ,,Je to nezvyčajné a úžasné zviera,“ pochvaľuje si Ján. Moderátorovi sa dovolenka nakoniec veľmi páčila a nevedel si ju vynachváliť. Viac sa dozviete v priloženej reportáži.

Sledujte Noviny TV JOJ každý deň o 19:30 hod. na JOJke!