Lucia Barmošová sa ukázala v plavkách: Týmto sexi telom dráždi všetkých mužov!

Charizmatická blondínka sa vám už dlhý čas prihovára ako moderátorka nášho spravodajstva a bez pochýb patrí medzi najkrajšie dámy v slovenskom šoubiznise. Lucia Barmošová si nedávno odskočila k moru, odkiaľ fanúšikom poslala horúci pozdrav.

Lucia Barmošová je obľúbenou moderátorkou hlavnej spravodajskej relácie Noviny. Divákom sa pravidelne prihovára so správami z domova i zahraničia. Že jej to na obraze pristane, o tom niet pochýb.

​​Keď kráska nesedí v moderátorskom kresle, užíva si svoj voľný čas najviac ako sa len dá. Veľmi rada cestuje, a tak sa niet čo čudovať, že dodnes už videla riadny kus sveta. Koniec-koncov, len pred pár dňami sa nachádzala pri mori, kde si užíva zaslúženú dovolenku. Samozrejme, nezabúda ani na svojich fanúšikov, a tak z času na čas pridá nejakú tú fotku na sociálne siete. Tá posledná je rozhodne neskutočne sexi. Moderátorka, ktorú poznáme zväčša ako serióznu, sediacu v kostýmoch a blúzkach informujúcu o dianí doma i v zahraničí, vymenila strohé oblečenie za sexi plavky a pláž.

View this post on Instagram

Ako v raji...? #paradise #maldives #dream

A post shared by Lucia Barmošová (@luckabarmosofficial) on

Sledujte Noviny TV JOJ každý deň o 19:30 na JOJke!