Pozitívna správa od Anety Pariškovej: Milovaný muž sa jej konečne vrátil na Slovensko!

Obľúbená moderátorka bola so svojím manželom Mirkom dlhé týždne v nedobrovoľnom odlúčení. Na dva kontinenty ich rozdelila situácia okolo koronavírusu. Lenže, láska je silnejšia a Aneta má svoje druhé krídlo konečne po svojom boku.

Situácia okolo šíriaceho sa koronavírusu, no najmä uzavreté hranice po celom svete poznačili aj rodinu Anety Pariškovej. Jej manžel Mirko totiž pracuje v Spojených štátoch amerických. Životní partneri tak pre epidémiu ostali od seba niekoľko týždňov nedobrovoľne odlúčení na tisícky kilometrov na iných kontinentoch. To sa však už zmenilo. Keď sa muž jej života dozvedel, že bojuje so zákernou chorobou, urobil aj nemožné, aby sa vrátil a mohol byť po jej boku.Teším sa, že už sa podarilo môjmu manželovi dostať na Slovensko, pretože ten bol úplne zrútený, keď zistil, že mám diagnózu, akú mám a nemohol byť pri mne. Urobil všetko pre to, aby si to v Amerike zariadil, aj u zamestnávateľa, aby mohol čo najskôr prísť za mnou. Je na Slovensku, má za sebou dvojtýždňovú povinnú karanténu a už sa stará o mňa, o chlapcov. Prevzal štafetu a ja si môžem vydýchnuť,“ povedala Aneta v rozhovore pre Top Star.

Keďže sú pre návštevy všetky nemocnice uzavreté kvôli koronavírusu, nemôže za ňou chodiť. No, láska nepozná prekážky a tak spoločne vymysleli spôsob, ako sa vidieť aj naživo. „Keď mi Mirko doniesol veci, tak sa nedostal do budovy, len odovzdal batožinu sanitárke. Ale odfotila som, kde sa nachádzam a prišiel pod balkón a aspoň mi zakýval a poslal mi vzdušnú pusu,“ teší sa moderátorka. Jedným dychom dodala, že je odhodlaná bojovať s chorobou zo všetkých síl ako levica a získať naspäť svoje zdravie. „Verím, že intenzívna chemoterapia a imunoterapia tento nádor zničia. Z prvotného šoku som sa už stihla spamätať a jednoducho som sa pustila do boja. Pridala som sa k mnohým tisícom onkologických pacientov, ktorí denno denne bojujú o život a držím im palce. Samozrejme, verím, že aj mne sa tento boj podarí vyhrať. Ja to nevzdám. Nie som ten typ človeka, ktorý by sa vzdával. Ja sa nikdy nevzdávam. A teraz, keď bojujem o život, nevzdám sa,“ dodala.

https://www.instagram.com/p/B_2FCxkn8HO/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B_47f38nFVq/?utm_source=ig_web_copy_link

Aneta, v mene celej redakcie ti posielame veľa síl v tvojom boji a držíme ti palce!