Lucia Barmošová ukázala fotky z dovolenky: Pozrite, v plavkách vyzerá ako bohyňa!

Obľúbená moderátorka je už dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva a bez pochýb patrí medzi najkrajšie dámy v slovenskom šoubiznise. Pred časom sa vybrala načerpať nové sily na dovolenku k moru, odkiaľ poslala fanúšikom pozdravy v podobe nádherných fotiek.

Lucia Barmošová je dlhé roky stabilnou tvárou spravodajskej relácie Noviny a medzi divákmi sa teší veľkej popularite. Keď sympatická blondínka nesedí v moderátorskom kresle, užíva si voľný čas, ako sa len dá. Venuje sa viacerým koníčkom a jedným z nich je aj cestovanie. Tak ako všetci ostatní, aj ona mala posledné mesiace „túlavé topánky“ doma v poličke a vytiahla ich až teraz v lete.

Lucia sa vybrala do jednej z bezpečných krajín pri mori, aby si užila zaslúženú dovolenku. Nezabudla však ani na svojich fanúšikov, ktorým poslala prostredníctvom sociálnych sietí pozdravy vo forme krásnych fotiek. Blondínka vymenila elegantné kostýmy za sexi plavky, moderátorský stolík za loď a doslova sa zrodila bohyňa. V plážovom outfite jej to nesmierne svedčí a svojou krásou a prirodzenosťou vyráža dych. Čo poviete?