Nad stolíkom elegantné sako a pod ním…: Lucia Barmošová odhalila, v čom moderuje správy!

Moderátori spravodajstva sa pri výkone svojej profesie nezaobídu bez slušivého a elegantného saka. Tento kus oblečenia totiž dodáva správam vážnosť a serióznosť. Keďže je však moderátorov vidieť len od pása dole, mnohých divákov stále zaujíma, čo majú oblečené a obuté pod stolíkom. Lucia Barmošová to svojim fanúšikom ukázala!

Obľúbená moderátorka Lucia Barmošová je už dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva a medzi divákmi sa teší veľkej popularite. Z relácie Noviny sa večer prihovára vždy dokonale upravená, elegantne oblečená a pôsobí ako pravá dáma. V jej outfitoch nechýbajú slušivé saká či dobre padnúce topy, ktoré len podtrhujú serióznosť a vážnosť správ.

Keďže moderátori sedia za spravodajským stolíkom, diváci vidia len ich oblečenie od pása nahor. A tak je logické, že mnohých zaujíma, čo majú moderátori oblečené v spodnej časti tela. Práve Lucka Barmošová sa rozhodla svojim fanúšikom na sociálnej sieti odhaliť toto tajomstvo. „Dnes v Novinách TV JOJ takto. Hlavne pohodlne,“ napísala k fotkám, ktoré pridala na svojom profile. Sympatická blondínka mala v ten deň oblečené čierne legíny a sivé tenisky, kým jej kolega Adam Zavřel mal sivé krátke nohavice a čierne tenisky. Treba dodať, že v štúdiu, z ktorého sa správy vysielajú, je najmä v letných mesiacoch naozaj horúco. Ležérnejšie oblečenie a obuv, ktoré ostávajú schované pod stolíkom, sú tak pre moderátorov oveľa príjemnejšie.

Lucka Barmošová a Adam Zavřel Zdroj: archív L.B.