Nečakaná reakcia syna Anety Pariškovej na jej chorobu: Odpadnete, čo mame povedal!

Povedať deťom o vážnych veciach nikdy nie je ľahké. Presvedčila sa o tom aj obľúbená moderátorka, ktorá si musela dobre premyslieť, ako synom povie o svojom zákernom ochorení. Reakcia jedného zo synov ju naozaj veľmi prekvapila.

Na jar sa život obľúbenej moderátorky Anety Pariškovej zmenil od základov. Lekári jej diagnostikovali zákerné onkologické ochorenie a ona okamžite začala podstupovať liečbu. Keď o svojou zdravotnom stave informovala na sociálnej sieti, spojilo sa celé Slovensko a Anete všetci vyjadrovali podporu. Najväčšou oporou jej však boli najmä manžel Mirko a milovaní synovia Daniel, Gabko a Nathan. Práve v súvislosti s deťmi vtedy čakal moderátorku ťažký krok – povedať im o svojej diagnóze. Ako prvý sa o maminej chorobe dozvedel najstarší Daniel. ,,Najprv dva dni plakal,” zaspomínala si Parišková, ktorá však synovi pomohla upokojiť sa. ,,Ukázala som mu fotku Xeny a povedala som mu, že keď som bola malá, mala som takúto hrdinku, mala som ju aj na plagáte a bola to bojovníčka, ktorá zvládla úplne všetko. Ber to tak, že tvoja mamka je Xena, ona to proste zvládne. Odvtedy bol pokojný,“ vysvetlila.

O naozaj nečakanú a úsmevnú reakciu sa postaral jej prostredný syn Gabriel. Gabinko, ktorý rád číta a sleduje informácie, analyzuje a pozerá dokumentárne filmy, sa ma pri jedle spýtal, či mám rakovinu. Povedala som, že áno a on pomedzi to prežúval. Povedal na to, že sa to dalo čakať. Že to je ten Černobyľ, to sa prejaví tak po dvadsiatich rokoch. Takže, to je jasné. A jedol ďalej,“ prezradila so smiechom Parišková. Synovia mali o jej zdravie obavy, no celej rodine pomáhala v boji viera. ,,Všetci traja sa ma potom opýtali, že či vyzdraviem. A ja som povedala, že áno, budeme sa modliť každý večer, tak, ako sa modlíme vždy, poprosíme Pána Boha, aby som sa vyzdravela a ja sa vyzdraviem,” dodala sympatická blondínka.

Anetke želáme veľa zdravia, síl a držíme jej palce na ceste za úplným vyliečením sa!