Moderátorka Hana Zavřelová Gallová o začiatkoch v JOJke: Odpadnete, ako vtedy vyzerala!

Sympatická tvár nášho spravodajstva pracuje v televízii prakticky od začiatku. Mala len 20 rokov, keď po prvýkrát vstúpila do JOJky a odvtedy sa v jej živote veľa zmenilo. Nielen po pracovnej, ale i po súkromnej stránke.

Moderátorka Hana Zavřelová Gallová je dlhé roky neoddeliteľnou súčasťou jojkárskeho spravodajstva. Je jednou z tých osôb, ktoré začali v televízii pracovať prakticky od začiatku. Málokto však vie, akou profesiou v JOJke začínala. Koncom októbra 2002, teda pred osemnástimi rokmi, prišlo jedno 20- ročné ucho do Jojky ako redaktorka zahraničného spravodajstva. Vôbec som vtedy netušila, že budem s touto firmou oslavovať ešte aj jej plnoletosť. Ja som prakticky nikde inde nikdy nepracovala (brigády a prax nepočítame) - a nemohla som si na prvý pokus vybrať lepšieho zamestnávateľa,“ nadchýnala sa Hanka, ktorá sa archívnymi fotkami pochválila svojím fanúšikom na sociálnej sieti.

V súkromí sa naplno venuje svojmu milovanému manželovi Adamovi, ktorý je taktiež náš kolega zo spravodajstva, a dvom synčekom – šesťročnému Matúškovi a takmer dvojročnému Kubkovi. „Za tých osemnásť rokov mi pribudol jeden manžel a dve deti, množstvo zážitkov a skúseností, ale aj skúšok a aj dnes môžem povedať, že si vážim a mám rada ľudí, s ktorými už tak dlho pracujem. Tak si dnes spomínam a usmievam sa nad starými fotkami,“ dodala s úsmevom.

Pozrite si Hankine archívne fotky v galérii: