Aneta Parišková sa prvý raz ukázala bez parochne: S krátkymi vlasmi je nádherná!

Obľúbená moderátorka spravodajstva v máji 2020 oznámila, že bojuje so zákerným onkologickým ochorením. Pod vplyvom chemoterapie prišla o vlasy a pri moderovaní používala parochňu. V sobotu sa však po prvý raz posadila pred kameru bez nej a vyzerala úžasne!

Keď neodmysliteľná súčasť televízie JOJ, Aneta Parišková, prostredníctvom sociálnej siete v máji 2020 oznámila, že na onkológii bojuje so zákernou chorobou, doslova sa spojilo celé Slovensko. Tisícky ľudí jej adresovali dojímavé slová plné nádeje, viery, podpory a spolupatričnosti, ktoré jej pomáhali bojovať s rakovinou. Oporou jej boli rodina, priatelia i kolegovia z práce.

V dôsledku liečby chemoterapiou však začali obľúbenej jojkárke vypadávať vlasy. Situáciu vtedy vyriešila veľmi radikálne, keď jej manžel Mirko oholil celú hlavu. V súvislosti s návratom na televízne obrazovky v lete minulého roku nahradila vlasy, o ktoré prišla, šik parochňou s krátkym zostrihom. Ten jej nesmierne svedčal a pôsobil veľmi trendy.

Zdroj: TV JOJ

V sobotu večer si však pre divákov Novín pripravila veľké prekvapenie. Po niekoľkých mesiacoch sa vo vysielaní po prvý raz ukázala bez parochne. To však nie je všetko. Anetka opäť prejavila svoju veľkú empatiu a silné charitatívne cítenie!Päť mesiacov po chemoterapii je už možné vytvoriť mi na hlave nejaký účes. A tak dnes budem prvýkrát vysielať bez parochne. Moje „náhradné vlasy” rada darujem niektorej spolubojovníčke, ktorá ich teraz potrebuje,“ napísala na svojom profile na sociálnej sieti k fotkám, na ktorých pózuje držiac svoje dve parochne. Moderátorka vyzerá s novým imidžom naozaj perfektne, čo skonštatovali aj jej fanúšikovia a kolegovia. Pod snímkami na sociálnych sieťach sa totiž objavili tisícky lajkov a stovky pochvalných komentárov. Ku komplimentom sa pripájame aj my, pretože Anetka vyzerá naozaj skvelo!

Aneta Parišková Zdroj: archív A.P.