Max Bolf sa vracia na obrazovky JOJky: V akom seriáli si najnovšie zahrá?

V seriáli Nový život, ktorý na JOJke štartujeme už v pondelok 6. januára 2020, sa objaví aj obľúbený mladý herec Max Bolf. Tentokrát však bude v inej polohe, než na akú sme uňho zvyknutí zo seriálu NAŠI.

Doteraz sme ho poznali zo seriálu NAŠI, kde stvárňoval najmladšieho z rodiny Samka Rodinu. Najnovšie však mladého herca Maxa Bolfa uvidíme v úplne inej role. Stal sa totiž súčasťou nového seriálu Nový život, ktorý na JOJke štartujeme už začiatkom januára. V ňom stvárňuje postavu 14-ročného Tomáša, ktorý je  synom Dušana (Milo Kráľ) a Aleny (Alžbeta Stanková). Je zvyknutý na nekonečné sťahovanie a nové školy a predpokladá, že v novej škole bude mať výhody, pretože jeho otec je slávny hokejista. Nielen že mu otec prekazí tento benefit, ešte aj nastúpi na tú istú školu ako pedagóg, čo mu jeho spolužiaci dávajú celkom slušne vyžrať. Tomáš musí čeliť prvej láske, ale aj narušenému vzťahu s otcom a večným posmeškom od spolužiakov.

Postupne sa však popritom z chlapca Tomáša stane chlap. "Vo vnútri je dobrý a zamiloval sa, no potom sa to akosi zmení. Začne byť nepríjemný. Nájde si koníček, ktorý mu zakážu práve preto, že je zlý. Aby mohol v koníčku pokračovať, snaží sa to vyžehliť si to celé u rodičov," prezrádza Maxo a pod koníčkom má na mysli box. Práca na seriáli NAŠI a Nový život je podľa neho rozdielna už len v tom, že NAŠI sa nakrúcali priamo v rodinnom dome a Nový život zas prevažne v ateliéroch. Obidva seriály však podľa neho mali niečo do seba a veľa ho naučili. Viac o Maxovej novej role sa dozviete vo videu HORE a už čoskoro v seriáli Nový život.

Seriál Nový život štartuje v pondelok 6. januára o 20:35 na JOJke!

Tagy: Max Bolf