Ženy, berte si z nej príklad: Takto sa Helena Krajčiová vyhýba vianočnému stresu!

Tradičné Vianoce a hlavne bez stresu. Herečka Helena Krajčiová, ktorú uvidíme už od 6. januára v seriáli Nový život, má na bezstarostné sviatky zaručený recept, ktorý praktizuje každý rok.

Žiaden stres pred Vianocami. Na všetko má totiž ľudí. Helena s manželom a deťmi trávia Vianoce v kruhu svojej rodiny, a tak je od predvianočných príprav a stresu úplne oslobodená. "Ja sa našťastie nemusím vôbec pripravovať, lebo u nás Vianoce pripravuje moja mama. Vždy chodíme k rodičom. Všetky sestry s rodinami a partnermi a deťmi, takže ja som od toho našťastie ušetrená," hovorí Krajčiová. Jej hlavnou povinnosťou tak je, aby bol napísaný list Ježiškovi. Ten už však stihli tento rok včas napísať. Herečka to však s darčekmi rozhodne nepreháňa a k skromnosti sa snaží viesť aj svoje deti. "Čo sa darčekov týka, zatiaľ sa nám darí byť veľmi diétnymi. Anika si naozaj pamätá, že minulý rok dostala dva darčeky. Veľmi radi by sme zostali v tomto skromní," prezrádza predstaviteľka futbalistky Lucie zo seriálu Nový život. 

​A hoci darčeky Ježiško zabezpečí, vždy musí prejsť ich výber Heleninou cenzúrou. "Hovoriaci papagáj nebol úplne top pre mňa, ale, samozrejme, môže si napísať, čo chce. Nakoniec ale sama povedala, že chce lyže a lyžiarky," smeje sa Helena. Štedrý večer v ich prípade vyzerá skutočne tradične a so všetkým, čo k tomu patrí. "Okolo štvrtej večeriame. Máme oblátku, rybaciu polievku, opekance s makom, vyprážaného kapra so šalátom. V šošovici sa hrabeme. Vyzerá to ako peniažky. Pomodlíme sa a púšťame si koledy. Nevstávame od stola a pod obrusom musia byť bankovky," dodala Krajčiová. 

Helena Krajčiová - Vianoce Helena Krajčiová - Vianoce Zdroj: TV JOJ

Helenu Krajčiovú uvidíte v seriáli Nový život už 6 januára o 20:35 na JOJke!