Lucia Hurajová si opäť zahrá poriadnu hysterku: Je herečka taká aj v skutočnosti?

V seriáli Nový život bude jednou z najpozoruhodnejších postáv doktorka Darina. Tú stvárňuje sympatická herečka Lucia Hurajová, ktorá je našťastie zvyknutá hrať komické postavy, ktoré môžu byť preexponované.

V seriáli Som mama bola jednou z najpozoruhodnejších postáv aj večná milovníčka mužov Angelika. Na svedomí ju mala herecky Lucia Hurajová, ktorá si takéto preexponované postavy zahrá veľmi rada. Podobne to bude aj v prípade nového seriálu Nový život, ktorý na JOJke začíname vysielať už v pondelok 6. januára. Lucia si tu pre zmenu zahrá preexponovanú postavu doktorky Dariny, ktorá bojuje o srdce jedného z fešákov. "S touto rolou som veľmi spokojná a veľmi rýchlo a ľahko som sa do nej dostala. Rada hrám roly doktoriek, pretože môj otec je lekár. Postava je veľmi zaujímavá, lebo opäť vyniká svojou povahou aj reakciami," hovorí herečka, ktorej sa postavy podobného typu hrajú veľmi dobre. Darina je podľa nej ten typ ženy, ktorý keď sa nahnevá, dokáže niekomu vyhádzať veci z okna či pokojne aj roztrieskať celý byt. A to všetko napriek tomu, že ide o inteligentnú a príjemnú profesionálku. "Oplýva takým temperamentom, ktorým oplývam aj ja. V živote by som ho ale asi nerealizovala," smeje sa krásna herečka. 

Do svojej postavy Dariny však predsa len dala napokon aj čo-to zo seba. V súkromí je, samozrejme, oveľa pokojnejšia povaha. "Angelika v Som mama bola zlatokopka, zatiaľ čo Darina v Novom živote túži po ozajstnej láske. S Darinou máme teda predsa len bližšie k sebe. Ju však muži veľmi nenapĺňajú. Jeden ju len využíva. Druhý k nej zas oplýva úprimnými citmi. Spleť situácií, ktoré ich stretávajú, ale svedčí o tom, že to tak nie je. Darina tak má dôvod myslieť, že je podvádzaná, až kým sa neukáže, ako je to naozaj," hovorí Lucia o svojich postavách v seriáloch Som mama a Nový život. Herečka Lucia Hurajová sa však od týchto dvoch slečien líši aj v tom, že má doma tri krásne ratolesti, ktoré jej zmenili život k lepšiemu. K synčekovi Maximiliánovi jej pred troma rokmi pribudli dvojičky Izabela a Sofia, a tak sa rozhodne nenudí. Lucia to však zvláda skvele. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#dvebaletkyvpyzame ?‍♀️ #cistakomedia

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Hurajová (@lucia_hurajova),

Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára o 20:35 na JOJke!