Miláčik žien Thomas Kamenar je zmenený na nepoznanie: Neuveríte, ako vyzerá dnes!

Kto by si nepamätal na obľúbeného moderátora z Rakúska, ktorý moderoval relácie Páli vám to či Fajnšmeker? A hoci sme o ňom dlhšiu dobu nepočuli, už onedlho sa objaví v novom seriáli Nový život, kde si zahrá jednu zo zaujímavých postáv.

Thomas Kamenara poznajú diváci JOJky nielen ako moderátora súťaže Páli vám to, ale aj ako skvelého kuchára a znalca jedla. Vo svojej kuchársko-cestovateľskej šou Fajnšmeker ukázal, že výborne ovláda kuchyňu dvoch krajín, s ktorými je spätý: slovenskú a rakúsku. Na Slovensko sa vtedy vrátil po dlhých rokoch, keďže jeho rodina sa do Rakúska presťahovala už v roku 1982. Aj keď svoje životné plány začal stavať a napĺňať u našich susedov, na svoj pôvod nikdy nezabudol. Hoci je jeho domovom Viedeň, na Slovensko sa pravidelne vracia. Tentoraz dokonca opäť pracovne. Nie však ako moderátor, ale ako herec. Thomas totiž najnovšie zahviezdil v novom seriáli Nový život, ktorý na JOJke štartuje už 6. januára. Tam stvárni postavu Rakúšana Evalda, ktorý je nielen futbalovým manažérom, ale aj priateľom futbalistky Lucie (Helena Krajčiová). 

Aby ju udržal v klube čo najdlhšie, je schopný jej nasľubovať hory doly. No v žiadnom prípade sa nechce viazať a už vôbec nie, aby Lucia otehotnela a prestala hrať futbal. To všetko okorení Evaldovo vystupovanie na rakúsky spôsob. "Rakúske klišé, na ktoré sa tam hráme, neexistuje, no je to veľmi vtipné. Povedal by som, že hrám sám seba, len tú povahu mám inú. Niekedy mi je Evalda aj ľúto," hovorí o svojej postave Thomas, ktorý sa do svojej roly raz-dva vžil. Čo sa však s niekdajším moderátorom Páli vám to a televíznym kuchárom stalo po tom, čo sa vytratil z obrazoviek JOJky? "Vydal som potom s mojou manželkou jednu kuchársku knižku. V Rakúsku stále pracujem v rádiu a v televízii. Do sveta nám pribudli aj dve krásne deti. Veľa sa toho zmenilo," prezrádza Thomas. Veľkou výhodou v jeho hereckých výkonoch v Novom živote bolo aj to, že s kamerami už má bohaté skúsenosti. To ako sa Thomas zmenil v priebehu rokov, si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára o 20:35 na JOJke!