Herci z nového seriálu o svojich zlomových obdobiach: Kedy aj oni začali nový život?

Nový život nie je len obyčajná fráza, ale aj obdobie, ktoré znamená zásadnú zmenu v živote človeka. Zažil to azda každý z nás a niektorí dokonca aj viackrát. Výnimkou nie sú ani herci z rovnomenného seriálu Nový život, ktorý štartujeme už v pondelok na JOJke.

V seriáli Nový život, ktorý štartujeme už v pondelok 6. januára o 20:35, sa rozhodnú traja najlepší kamaráti a bývalí spolužiaci Dušan, Pavol a Lucia ukončiť svoje dobre rozbehnuté športové kariéry v tom istom momente. Každý z nich však z iného dôvodu. Kvôli rodine, zraneniu, či len z túžby po zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej poberú. Presne tak ako to býva aj v skutočnom živote. Svoje o tom vedia aj herci z tohto nového seriálu, ktorí nám prezradili viac o tom, kedy začali svoj skutočný nový život aj oni sami. U predstaviteľky futbalistky Lucie, herečky Heleny Krajčiovej, to boli prvé chvíle po štátniciach, kedy si cestou v aute uvedomila, že konečne má všetky školy úspešne za sebou. Veľmi sa mi vtedy uľavilo, hoci som nemala zlú školu, no konečne som si mohla robiť, čo chcem," spomína si Helena Krajčiová. V prípade jej hereckého kolegu Alexandra Bártu, ktorý v Novom živote stvárňuje futbalistu Paľa, mu zmenila život úplne iná situácia. "Nový život sa mi začal, keď sa mi narodila dcéra. To bola úplne výrazná zmena v mojom živote. Okrem toho človek vo svojej profesii veľakrát dôjde do istého bodu, kedy ho to nenapĺňa a rozmýšľa, čo iné by robil," hovorí Bárta s tým, že toto rozhodne nie je jeho prípad. Vyhorenie teda našťastie nie je jeho prípad. 

​Herečka Alžbeta Stanková, ktorá sa predstaví ako Dušanova (Milo Kráľ) manželka, má takisto na túto otázku jasnú odpoveď. V jej prípade sa začal nový život v čase, kedy sa presťahovala do Prahy. Odvtedy pritom ubehlo už 20 rokov. "To bol nový život. Nové mesto, noví ľudia, nové pracovné príležitosti. Všetko bolo nové. Mala som 19," prezrádza Betka. V prípade Thomasa Kamenara sa nový život spája s jeho rodinou, ktorá v roku 1982 emigrovala do Rakúska, kde on sám dodnes žije. "Bol som veľmi malý a príliš som to nevnímal. Ďalší nový život nastal, keď sa mi narodila dcérka Emília. Potom ešte prišiel Kubko a to už bol fakt nový život," smeje sa Thomas. Podobne vnímajú nový život aj herci a rodičia Mamba Dasha a Tony Porucha, ktorí sa takisto objavia v novom seriáli. Aj im sa všetko zmenilo naruby po príchode ich rozkošného synčeka, ktorému dali meno Manolo. To je veľmi nový život. Je to stále náš život, ale iný, s novým dychom. Teraz je pre nás dieťa na prvom mieste. Človek ho nemôže nechať len tak samého behať po byte a musí sa prispôsobovať jemu,"  zhodujú sa mladí rodičia. Viac sa dozviete vo videu HORE. Nezabudnite sledovať seriál Nový život už od pondelka 6. januára na JOJke!

Seriál Nový život štartujeme už v pondelok 6. januára o 20:35 v dvoch častiach za sebou na JOJke!