Poriadna kočka aj bez mejkapu: Helena Krajčiová ukáže v Novom živote pravú tvár!

Profesionálna futbalistka nepotrebuje často nosiť mejkap. Rovnako však ani herečka Helena Krajčiová, ktorá stvárni v seriáli Nový život práve postavu futbalistky Lucie.

V seriáli Nový život, ktorý štartujeme už v pondelok 6. januára, stvárni jednu z troch najhlavnejších postáv sympatická herečka Helena Krajčiová. Jej postava Lucie Pálfyovej hrá futbal za petržalský klub, no najradšej by s tým už sekla a usadila sa. To však robí škrt cez rozpočet jej rakúskemu strojenému partnerovi Evaldovi, ktorý by chcel z jej športového talentu ťažiť čo najdlhšie. V momente, keď Evald odmietne počúvať jej biologické hodiny a túžbu po svadbe, Lucia urobí razantný krok. Opustí svet futbalu a vracia sa do Trenčína. Nasťahuje sa k Pavlovi do bytu po babičke a v slabej chvíli kúpi miestnu krčmu Fatimu. Lucia sa musí zmieriť s novým životom, je majiteľkou krčmy. A musí ju udržať aj pri živote. Potrebuje pomoc od niekoho, kto by sa o ňu rád postaral.

​Samotná Luciina predstaviteľka herečka Helena Krajčiová sa so svojou postavou raz-dva skamarátila. A to napriek tomu, že nejde o typickú ženu, ale o miestami drsnú športovkyňu, ktorá si navyše s mejkapom príliš nepotykala. Napriek tomu to herečke vôbec neprekážalo. Aj ona sama totiž najradšej chodí "naostro", bez akýchkoľvek nánosov na tvári. "Veľmi často som bez mejkapu a dokonca som aj rada, keď môžem hrať bez neho. To som jednoducho ja. Skôr idem opačným smerom. S týmto ja nemám vôbec problém, práve naopak," prezradila sympatická mamina dievčatka Aniky a chlapčeka Kryštofa, ktorá rozhodne nemá problém ukázať svoju pravú tvár. Ako však môžete vidieť, rozhodne sa nemá za čo hanbiť. 

Thomas Kamenar a Helena Krajčiová v seriáli Nový život Thomas Kamenar a Helena Krajčiová v seriáli Nový život Zdroj: TV JOJ

Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!