Nechcený únos nevesty: Paľo chce Lucii prekaziť svadbu!

Svadba Lucie a Evalda je na spadnutie. Problém je však Evaldov tajný plán, o ktorom Lucia nemá ani tušenie. Všetko sa snaží včas napraviť jej najlepší kamarát Paľo a to dokonca poriadne radikálnym spôsobom.

Dlhoočakávaná svadba sa blíži. Rakúšan Evald si chce Luciu konečne zobrať za ženu. Nie ja za tým ani tak čistá láska, ako skôr fakt, že by sa rád stal stal riaditeľom futbalového klubu. Stať sa tak však môže iba v prípade, že nebude pre ľudí pôsobiť prílišným dojmom cudzinca. Vymyslel preto bravúrny plán. Chce si zmeniť svoje rýdzo rakúske priezvisko Schnitzel na slovenské. Zistil, že najjednoduchším spôsobom bude, keď si zoberie Luciu za ženu a spolu s ňou aj priezvisko Pálfy. To sa mu zatiaľ aj celkom darí.

Lucia sa bude vydávať v nádhernom kroji Lucia sa bude vydávať v nádhernom kroji Zdroj: TV JOJ

​Lucia o jeho tajnom pláne nemá ani len tušenia a celá nadšená prijme jeho ponuku. Tesne pred slávnostným aktom sa však o celej situácii dozvie Paľo a rozhodne sa rýchlo konať. Luciu autom unesie na okraj Trenčína, kde jej vyrozpráva celú pravdu. Ona mu však neverí ani slovo, pretože si myslí, že za všetkým je Paľova žiarlivosť. Nakoniec sa teda nevesta v krásnom kroji vracia na miesto obradu. Podarí sa Paľovi predsa len prekaziť celú svadbu Lucie a Evalda?

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!