Z Evalda sa vykľul svadobný podvodník: Dá mu Lucia ešte šancu?

Po spackanej svadbe sa Evald rozhodol, že už nebude bojovať len o Luciino priezvisko, ale aj srdce. Ona je však pevne presvedčená o tom, že s takým človekom si už nemá čo povedať. Chce požiadať o rozvod.

Najhoršia nočná mora, akú môže zažiť nevesta na vlastnej svadbe. Také niečo zažila hlavná postava seriálu Nový život - Lucia Pálfyová. Krátko po slávnostnom akte sa dozvedela, že Evald si ju chcel zobrať za ženu len preto, aby získal jej slovenské priezvisko. Vďaka tomu by sa tak mohol stať novým riaditeľom futbalového klubu. Čerstvo zosobášená Lucia o tomto jeho zákernom pláne netušila, hoci sa jej to snažil jej najlepší kamarát Paľo ešte pred svadbou povedať. Napokon sa to dozvedela sama v tej najneočakávanejšej chvíli.

​Potajme si vypočula Evaldov rozhovor, kde sa priznal, že skutočný motív jeho svadby bolo predsa len miesto v Slovane. Zronená Lucia dala manželovi facku a s plačom odišla prespať k Paľovi. Evald sa jej však chce za všetko ospravedlniť. Príde za ňou do Fatimy, kde jej sľúbi, že sa už bude správať zodpovedne. Ona ho však označila za svadobného podvodníka, ktorý ju navyše verejne pred všetkými oklamal. Je rozhodnutá rozviesť sa s ním. Podarí sa Evaldovi presvedčiť svoju novú manželku, že ju miluje viac než jej priezvisko? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Novom živote.

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!