Koniec veľkej lásky: Tomáš sa od Martiny dozvedel zdrvujúcu správu!

Toto by nechcel zažiť nikto. Tomáš a Lucia sa dozvedeli tú najhoršiu možnú správu. Obaja sú v príbuzenskom vzťahu. Tomášov dedo Fedor je v skutočnosti Martinin otec a Martina je teda Tomášova teta. Ich vzťah tak nemôže pokračovať.

A rozprávky je koniec. Obrovskej láske medzi Tomášom a Martinou, zdá sa, nadobro odzvonilo. Hoci bol Tomáš poslednú dobu maximálne šťastný, že sa mu podarilo zbaliť najkrajšiu babu pod slnkom, krásny sen sa razom zrútil ako domček z karát. Za všetko môže jeho dedo Fedor. Práve on je typ človeka, ktorý neustále Tomášovmu otcovi Dušanovi vyhadzuje na oči, že nie je nič viac ako blbý športovec. Pritom ani sám nemá práve najčistejší štít. Keď Fedor prvýkrát uvidel Tomášovu priateľku Martinu na vlastné oči, bol šťastný, že jeho vnuk je v dobrej spoločnosti.

​​To však netrvalo dlho. Keď zistil, že Martina má priezvisko Litvajová, okamžite spozornel. Prišiel totiž na to, že Martina je v skutočnosti jeho nemanželská dcéra a teda Tomášova teta. Preto urýchlene volal jej mame, aby včas zasiahla. A tak sa aj stalo. Zronená Martina spočiatku neverila vlastným ušiam, no vedela, že s Tomášom musí prerušiť vzťah. Keď sa to od nej dozvedel aj Tomáš, spočiatku tiež neveril. Napokon však obom neostávalo nič iné ako sa zmieriť s osudom. Inú možnosť za takýchto okolností ani nemali. Pozrite si vo videu HORE, aké náročné pre oboch bolo dozvedieť sa túto zdrvujúcu správu!

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!