V súkromí by ste ju ani nespoznali: Takto vyzerá Leina predstaviteľka v skutočnosti!

Lea zo seriálu Nový život je typická svojím výrazným a rebelským imidžom. Jej predstaviteľka - herečka Simona Kollárová, však vyzerá v súkromí úplne inak.

Simona Kollárová ako seriálová Lea

​Jednou z najvýraznejších postáv v seriáli Nový život je Paľova 16-ročná dcéra Lea, ktorá je dôkazom toho, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Na ňu samú sa problémy lepia ako muchy na lep. Lea sa však časom dokázať, že v nej je niečo viac ako len rebelujúca tínedžerka. Túto životom vycvičenú postavu si v Novom živote zahrala krásna mladá herečka Simona Kollárová. "Lea sa od svojich spolužiakov a rovesníkov líši tým, že rieši úplné iné problémy ako všetci ostatní. Musela veľmi rýchlo dospieť a postarať sa sama o seba," hovorí mladá herečka o svojej seriálovej postave. Zaujímavosťou je, že hoci má Lea v Novom živote len 16 rokov, Simona má v skutočnosti o 11 rokov viac, a teda 27.

​Rovnaká situácia nastala aj v prípade jej seriálovej najlepšej kamarátky Danice Nguyen, ktorú si zahrala jej rovesníčka Romana Dang Van. "Ja si myslím, že nás obsadili preto, že vyzeráme mladšie než aký máme vek. Ale samozrejme verím, že je to aj herectvom, že dokážem stvárniť aj mladšiu postavu," myslí si Simona, ktorá podľa svojich slov za všetko vďačí zrejme svojim génom. Postava Ley sa jej hrá veľmi dobre. Hoci na to nevyzerá, v Leinom veku bola aj ona sama rebelkou. Lea je takisto zvláštna svojím netypickým a rebelským imidžom, vďaka ktorému vyzerá úplne inak než Simona v súkromí. Vizáž čo má Lea, jej veľmi dopomáha pri stvárňovaní postavy. "Akonáhle sa ocitnem "v Lei", cítim sa veľmi príjemne a mám chuť niečo vyviesť. Myslím, že som si veľmi rýchlo zvykla na ten výzor, pokojne by som ho nosila aj normálne," dodáva mladá herečka, ktorá v skutočnosti vyzerá úplne inak. 

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!