Tomáš je naštvaný na celý svet: Fyzicky zaútočil na nenávideného učiteľa Baláža!

Po tom, čo sa Tomáš dozvedel, že jeho priateľka Martina je v skutočnosti jeho teta, nastal v jeho živote poriadny zvrat. Navyše je extrémne podráždený a agresívny voči svojmu okoliu.

Tomáš stále nemôže uveriť tomu, že jeho prvá láska Martina, do ktorej sa len prednedávnom po uši zamiloval, mu dala kopačky. Najhoršie na tom je, že za všetko môže jeho dedo Fedor, ktorý mal v minulosti mimomanželský pomer s Martininou mamou. A zhodou okolností je Fedorova nemanželská dcéra práve Martina. A práve preto sa musela s Tomášom okamžite rozísť. Mladý Molnár tento fakt nedokáže prehrýzť a je naštvaný na celý svet. Jeho nasrdenosť schytáva celé jeho okolie. A to nielen rodičia, ale aj učitelia a spolužiaci. Obzvlášť ak si trúfnu na Martinu. 

Učiteľ Baláž schytal od Tomáša poriadnu ranu Učiteľ Baláž schytal od Tomáša poriadnu ranu Zdroj: TV JOJ

Presne ako nenávidený telocvikár Baláž. Keď má počas cvičenia s medicinbalom na Martininu adresu až príliš nemiestne poznámky, v Tomášovi tom priam začne vrieť. Mladý Tomáš využije príležitosť a Balážovi celou silou vrazí medicinbal do nosa, čím mu ho rozbije. Riaditeľ školy si ho okamžite zavolá do riaditeľne, kde je okrem Baláža prítomný aj Tomášov otec Dušan. A hoci Tomášovi hrozí dvojka zo správania, zdá sa, že jemu je to úplne jedno. 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!​