Rebelka Lea to znova prehnala: Tentoraz skončila v rukách polície!

Mladá rebelka Lea sa nikdy nenudí. Najnovšie skončila v rukách polície po tom, čo sa odhodlala na poriadne bláznivú jazdu na cudzom aute bez vodičského oprávnenia. Za všetko môže stávka s maturantom Mirom, pred ktorým sa nechcela nechať zahanbiť.

Paľova dcéra Lea opäť lieta v problémoch. Večná rebelka sa len tak ľahko nenechá zahanbiť v žiadnej situácii a práve to je občas veľký problém. Najnovšie kvôli svojej nebojácnosti a frajerstvu skončí v rukách polície. Všetko to spôsobila stávka s maturantom Mirom, ktorý ju chcel pôvodne povoziť vo svojom novom aute, ktoré práve dostal ako darček od rodičov. Lea sa však nechcela nechať zahanbiť a jeho ponuku odmietla. Navyše dala Mirovi jasne najavo, že aj ona sama vie dobre šoférovať a tiež si vie zohnať vlastného tátoša. A tak sa aj stalo. S Mirom sa stavila o 20 eur, že ona bude tá, ktorá bude voziť jeho. Na ďalší deň teda prišla do školy v luxusnom aute, ktoré si "požičala" od otčima Dereka a Mirovi dala lákavú ponuku, že ho na tomto nablýskanom tátošovi povozí. Tak sa aj stalo.

Lea odchádza na policajnom aute Lea odchádza na policajnom aute Zdroj: TV JOJ

Problém však bol v tom, že Lea mala ťažkú nohu na plyne a jazdila ako víchor. Netrvalo dlho a jej divokú jazdu si všimla aj policajná hliadka. Keď mladú rebelku s jej kamarátom zo školy policajti zastavili, vysvitlo, že Lea lieta v poriadnych problémoch. Nielenže auto nepatrí jej, ale ona sama ešte ani len nevlastní vodičský preukaz. Muži zákona luxusné auto zabavili a Leu zobrali do toho policajného. Ako mladá rebelka vysvetlí celú situáciu mame a otčimovi Derekovi? 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!