Tomáš si agresiu vybíja vlastným spôsobom: Odteraz je z neho boxer!

Z Tomáša sa stáva veľký hrdina a trúfa si úplne na každého. Najnovšie sa rozhodne vybiť si svoju agresiu a silu prostredníctvom boxu. Asistovať mu pritom bude známa firma - boxer Juraj "Loho" Lohinský.

Po tom, čo sa Tomáš dozvedel, že jeho priateľka Martina je v skutočnosti jeho teta, nastal v jeho živote poriadny zvrat. Zdá sa však, že k horšiemu. Vkuse je extrémne podráždený a agresívny voči svojmu okoliu. Keďže mladý Molnár nečakaný rozchod nedokáže len tak ľahko prehrýzť, viní za svoj neúspech nielen učiteľov, ale aj celú rodinu. Jeho nasrdenosť tak schytáva úplne každý okrem Martiny.

​Mladý rebel navyše postupne prechádza na zlé chodníčky a potrebuje si čoraz viac vybiť svoju silu. Keď v istom okamihu náhodou stretne v meste bývalého profesionálneho boxera Juraja Lohinského, ktorý je spolužiak jeho otca, nastane ďalší veľký zvrat. Počas ich vzájomnej konfrontácie sa, samozrejme, aj k nemu správa mladý Molnár odporne. Skúsený tréner boxu sa však zahanbiť či vyprovokovať nenechá, práve naopak. Loho vidí, že Tomáš to s agresiou preháňa, a preto má preňho zaujímavú ponuku. Vie, ako si vybije svoju zlobu. Zavolá ho k nemu do boxerne na tréningy. Už počas úvodnej hodiny si však Loho všimne, že Tomáš je až príliš zúrivý a na to, aby podával tie najlepšie výkony, a musí sa v prvom rade upokojiť. Na Tomáša však akékoľvek rady neplatia a Loho teda musí pritvrdiť. Začína sa prísna drezúra. Bude z Tomáša profesionálny boxer?

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!