Evaldova matka je ako tornádo: V Novom živote sa objaví temperamentná Eva Máziková!

Lucia najnovšie spozná Evaldovou "mutti", ktorú si zahrala neprehliadnuteľná slovenská speváčka žijúca v Mníchove - Eva Máziková.

Vzťah Evalda a Lucie sa po dlhých turbulenciách konečne ako-tak otriasol a pred oboch prichádzajú nové výzvy. Tou najväčšou je ich spoločné dieťatko, ktoré už čoskoro príde na svet. Evald navyše svojej čerstvej manželke medzičasom dokázal, že s ňou nie je len zo zištných dôvodov, ale skutočne má o ňu a ich spoločného potomka vážny záujem. Teraz však prichádza ďalší veľký krok. Už čoskoro by mala prísť novomanželov pozrieť osobne Evaldova rakúska matka.

​Svojrázna dáma je však nevyspytateľná, keďže sa zjavila v tej najnečakanejšej chvíli, a to o deň skôr priamo v Luciinej krčme Fatima. Ako prvá svojráznu dámu privítala Vanda, o ktorej si Evaldova mama spočiatku myslela, že je Lucia. Keď napokon Evald predstavil svojej matke svoju skutočnú manželku, zostala poriadne zaskočená. Svoju nevestu si zrejme predstavovala inak. V role Evaldovej matky sa predstavila tá najpovolanejšia osoba, ktorou je výrazná a temperamentná 70-ročná slovenská speváčka Eva Máziková. Pozrite si vo videu HORE a dnes večer v Novom živote, ako skvele jej zapasovala táto úloha. 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!