Športovcom aj v súkromí: Alexander Bárta začal na sebe poctivo makať!

Odjakživa to bol fešák a snáď nikdy nemal problém s váhou. Herec Alexander Bárta sa však v poslednej dobe rozhodol, že na sebe zamaká.

Nový život - Alexander Bárta

​Herec Alexander Bárta v seriáli Nový život stvárňuje bývalého profesionálneho futbalistu Paľa Cviklu, ktorý vyrába prúsery na každom kroku. Ako však samotný herec prezradil, od futbalu a celkovo športu nemá ďaleko ani v súkromí. "Ja som veľký milovník futbalu a hlavne mám rád anglickú ligu. Som konzument televízneho futbalu. Ale myslím, že viem hrať celkom slušne aj futbal," prezradil Bárta, ktorý si ho aj doteraz zahrá rekreačne. Futbal však nie je jediný šport, ktorý ho baví. Úplne najradšej má vodné športy.

​​Kedysi dokonca hrával vodné pólo a keď má čas, veľmi rád si chodí zaplávať. Toto všetko potvrdila aj jeho seriálová ex a súčasná priateľka v reálnom živote - herečka Henrieta Mičkovicová. "Mimoriadne dobre pláva. Myslím, že je celkom talentovaný na šport, ale nemá veľa priestoru. A aj keby ho mal, tak to celkom nevyhľadáva, čo je celkom škoda," prezradila o svojom partnerovi herečka, ktorá stvárňuje v Novom živote Paľovu ex Vandu. Ňusi, ako herca všetci prezývajú, však najnovšie začal posilňovať. Konkrétne v domácom prostredí. "Doma začal cvičiť, čo je celkom prekvapujúce pre mňa. Občas sa mi ho tiež podarí vytiahnuť na nejakú túru," dodáva Ňusiho partnerka Mičkovicová. 

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!