Barbora Švidraňová je v Novom živote na nepoznanie: Konečne nehrám zlatokopku!

Konečne nie som zlatokopka, ale prísna učiteľka. Takto opísala svoje účinkovanie v seriáli Nový život sympatická herečka a speváčka Barbora Švidraňová, ktorá si tu zahrala postavu učiteľky slovenčiny Heleny Medveckej.

Ako prísnu pedagogičku v seriáli Nový život herečku a speváčku Barboru Švidraňovú mnohí nespoznali. Zaujímavosťou pritom je, že nosí svoje vlastné dioptrické okuliare. "Viacero ľudí mi povedalo, že ma nespoznalo, čo som prekvapená. Ja tam nosím svoje vlastné dioptrické okuliare, ktoré bežne nosím aj v normálnom živote. Myslela som, že ma ľudia z fotiek z Instagramu, kde mám aj okuliare spoznajú. Ale nespoznali," prezrádza sympatická červenovláska, ktorá sa teší z toho, že dokáže byť hotový chameleón. Sympatická Barbora je z tejto roly nadšená. Konečne podľa nej prišla zmena v type postáv. "Mňa teší, že to nie je konečne postava ľahkovážnej mrchy - zlatokopky, čo som väčšinou zvykla hrávať. Už ma to trocha omrzelo a som rada, že mi dali takúto príležitosť," teší sa talentovaná Barbora zo svojej roly. 

​Striktná a prísna učiteľka Helena Medvecká má podľa nej vlastné dôvody preto, ako sa správa. Skrýva sa za ňou veľký životný príbeh. Preto aj jej frustrácia má svoje opodstatnenie. A hoci herečku jej vlastná postava mimoriadne baví, samotná ona sama si takúto profesiu u seba v reálnom živote vôbec nedokáže predstaviť. "Vôbec. Myslím si, že dnešné deti sú veľmi divoké, nie také, aké sme boli my. My sme mali viac rešpektu," dodáva Švidraňová, ktorá je v úlohe Heleny Medveckej mimoriadne presvedčivá. 

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!