Čo vyviedol tentokrát? Paľo skončil v rukách polície!

Bývalý futbalista Paľo Cvikla má opäť opletačky s políciou. Tentoraz za to môže jeho budúca kniha, v ktorej sa nechcene spoznali prví hrdinovia.

Paľo si len tak po hlave skákať nenechá. Keď Alena dostane ponuku od Trnku, aby práve on vydal ich spoločnú knihu s Paľovou autobiografiou, zostane v nemom úžase. Skvelé podmienky a zdanlivo férový prístup sa jej zdajú byť veľkým lákadlom, a preto túto ponuku rozhodne nechce odmietnuť. To však ešte vtedy Trnka nečítal celý rukopis tohto poriadne pikantného diela. Keď sa tak napokon stalo, z kapitoly o Paľovom "grandslame" zostal ako obarený. A nielen on. Grandslamov bolo hneď niekoľko a okrem Trenčianskeho hradu sa odohrávali aj v úplne inom prostredí.

Paľa napadol Trnka Paľa napadol Trnka Zdroj: TV JOJ

​Napokon vysvitlo, že jeden takýto grandslam Paľo zažil aj s Trnkovou matkou a jej dcérou, čiže jeho sestrou. Keď si obe prečítali túto kapitolu, okamžite sa v nej našli. Nezostalo to však bez ujmy na zdraví. A to nielen po psychickej stránke. Trnkova sestra omdlela a matka skončila v nemocnici s podozrením na infarkt. Práve preto sa Trnka rozhodol pomstiť a Paľa chcel zmlátiť. Všetko sa to pritom odohralo pred zrakmi policajnej hliadky. Obaja účastníci tak skončili na policajnej stanici. Bude napokon Trnka potrestaný? A aký je ďalší osud Paľovej a Aleninej knihy?

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!