Rýchly koniec lásky? Filip ponížil Martinu pred zrakmi spolužiakov!

Ubehlo len sedem dní, odkedy začali mať k sebe Martina a Filip Žamba blízko a už to vyzerá na koniec ich lásky. Za všetko môže Filip, ktorý Martinu pred triednymi klaunmi Dežom a Andrejom, ponížil.

Vyzeralo to na veľkú lásku, no teraz je zrejme všetkému koniec. Alebo je tam ešte šanca? Len prednedávnom sa snažil mladý Filip Žamba na Paľovom krste novej knihy zapôsobiť na Aleninu nevlastnú sestru Martinu a zbaliť ju. Martina pritom celý život chlapom neverí a má ich plné zuby. Keď však Filipa lepšie spoznala, postupne si ho obľúbila, až to medzi nimi napokon celkom pekne zaiskrilo. Postupne si náklonnosť čerstvých zaľúbencov všimli aj triedni klauni a ich spolužiaci Dežo a Andrej. Tí si zároveň z Filipa začali robiť pre vzťah s Martinou poriadnu srandu.

Nový život - Filip ponížil Martinu pred spolužiakmi Nový život - Filip ponížil Martinu pred spolužiakmi Zdroj: TV JOJ

​To vyvrcholilo až do momentu, kedy spolu všetci traja postávali pred školou a zrazu k nim pribehla Martina. Filipovi dala pusu a pred všetkými ho pozvala na spoločné kŕmenie labutí. Jeho reakciu však nečakal asi nikto:ibe ti? Skús niekoho iného, niekoho, kto pôjde s tebou kŕmiť morčatá alebo čo." Zdrvená a smutná Martina rýchlo utiekla preč a nechcela nikoho vidieť ani počuť, a to vrátane okoloidúceho Tomáša, ktorý sa jej snažil pomôcť. Odzvonilo teda láske medzi Martinou a Filipom alebo je medzi nimi ešte predsa len istá šanca? Viac uvidíte vo videu HORE a dnes večer v Novom živote!

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!