Kto z koho? Lucia Vráblicová a Barbora Švidraňová sa v Novom živote pobili o chlapa!

Bijú sa o jedného chlapa! Barbora Švidraňová a jej herecká kolegyňa Lucia Vráblicová sú sokyňami v láske. Našťastie nie v skutočnom živote. Hovoríme o ich úlohách učiteliek na gymnáziu v seriáli Nový život.

​Herečka s nezameniteľným hlasom Lucia Vráblicová hrá v seriáli Nový život učiteľku Gitku. Jej kolegyňu, učiteľku slovenčiny Helenu Medveckú, zas stvárnila herečka Barbora Švidraňová. Okrem prísneho výrazu, ktorý umocňujú aj okuliare, ich spája v seriáli aj niečo iné. "Sme také sokyne v láske. Trocha sa predbiehame. O pánov, kolegov sa prieme," priznali. Z obidvoch herečiek sa tak v Novom živote stali sokyne v láske. Dve učiteľky bijúce sa o kolegu. Skočia si kvôli tomu aj do vlasov? Zrejme všetci tušia, že tým najväčším objektom ich záujmu je bývalý futbalista Paľo Cvikla. 

Nový život - Lucia Vráblicová a Ivan Krúpa Nový život - Lucia Vráblicová a Ivan Krúpa Zdroj: TV JOJ

​Našťastie sa obe herečky poznajú v súkromí už dlhé roky a berú to všetko športovo. Lucia Vráblicová sa ako herečka do práce teší. Jej úloha učiteľky v seriáli Nový život ju fascinuje aj vďaka celému tímu. "Nakrúca sa mi veľmi dobre. Veľmi dobrá partia sme sa tam zišli. Nielen pred kamerou, ale aj za kamerou. Teším sa na každý jeden filmovací deň," uzatvára charizmatická herečka. 

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!