Pomsta je sladká: Paľova exmilenka si po rokoch prišla vybaviť účty!

Všetko sa mu sype na hlavu. Paľo sa najnovšie stane obeťou hry bývalej milenky Andrey, ktorá si prišla vyrovnať účty s mužom, ktorý ju pred mnohými rokmi totálne ponížil.

Paľo lieta opäť v problémoch. Po tom, čo sa celé Slovensko dozvedelo o tom, že sa z neho stal úspešný spisovateľ nového bestselleru, začali sa mu ozývať azda všetci tí, ktorí s ním majú doposiaľ nevyrovnané účty. Paľove kontakty z minulosti si naivne myslia, že bývalý futbalista je teraz v poriadnom balíku, a tak si prišli po svoje zdanlivo premlčané pohľadávky. Jednou z takýchto ľudí je aj jeho bývalá milenka Andrea, ktorú však už Paľo po rokoch akosi nespoznáva. Účty z dovoleniek, poznávacích zájazdov a mnohých ďalších vecí, ktoré mu Andrea pred mnohými rokmi zacvakala, ho však raz-dva usvedčili. Večne zadlženému Paľovi totiž práve ona kedysi požičala nemalé peniaze vo viere, že jej ich raz vráti. To sa však podnes nestalo, a tak prišla ona sama za ním, aby zobrala osud a zároveň aj peniaze do vlastných rúk.

Nový život - Paľo sa stal obeťou hry bývalej milenky Andrey Nový život - Paľo sa stal obeťou hry bývalej milenky Andrey Zdroj: TV JOJ

​Vráteniu dlhov sa však snažil Paľo všemožne zabrániť, a tak si zvolil svoju osvedčenú metódu - výplatu v "naturáliách". Andrea na jeho hru nečakane pristúpila a zašla s ním priamo do jeho kumbálu, kde pristúpila na jeho podmienky. Ona však mala vlastné pravidlá a donútila ho vyzlečeného pripútať sa k posteli. To jej však nemal dovoliť. Bola to totiž len súčasť jej taktiky, ktorou sa mu chcela pomstiť za všetky útrapy a poníženie, ktoré jej v živote spôsobil. Paľa napokon v tom najlepšom Andrea nechala tak, spútaného na posteli a odišla preč. Problém je však v tom, že Paľo má ísť o pár hodín na letisko, aby odletel na dovolenku s Luciou. Stihne to vôbec alebo už bude príliš neskoro? 

Sledujte seriál Nový život dnes o 20:35 na JOJke!