Z Thomasa Kamenara je fakír: Každé ráno si holým telom ľahne na ostré hroty!

Obľúbený herec a moderátor Thomas Kamenar, ktorého aktuálne môžete vidieť aj v seriáli Nový život, má na stres a všetky neduhy netradičné riešenie. Každý deň sa totiž z neho doma stáva fakír.

Thomas Kamenár je masochista. Aspoň to tak na prvý pohľad vyzerá. Každé ráno si totiž tento sympatický moderátor a herec ľahne na podložku plnú ostrých hrotov a pritom krváca. "Ja mám takú plachtu a tam sú samé klinčeky na tom. Na to si ľahnem a to ma uvoľňuje, aby som mal energiu na celý deň," prezradil Thomas, ktorý podľa svojich slov maká každý deň ako kôň, a preto si potrebuje energiu dobíjať aj takýmto spôsobom. Herec a moderátor si techniku akupresúry nevie vynachváliť. Ostré ihly na holom tele bolia, no on si na to jednoducho časom zvykol. "Ja tam niekedy aj zaspím a potom vstanem. Moja manželka sa na mňa díva a hovorí, že veď ty krvácaš," smeje sa amatérsky fakír.

​Táto technika je overená tisícmi rokov, aj preto k nej má Thomas od začiatku veľkú dôveru. Za všetko navyše hovoria aj výsledky, keďže táto technika jednoducho funguje. Aj preto sa stal herec žijúci vo Viedni veľkou inšpiráciou nielen pre svoju rodinu a priateľov, ale aj pre hereckých kolegov a členov štábu seriálu Nový život. Už o chvíľu sa tak možno rozbehne na Slovensku nový fenomén, ktorý zrejme len čaká na svoje objavenie. 

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!