Alexandra Bártu zastavujú ľudia na ulici: Aká je ich reakcia na postavu Paľa Cviklu?

Predstaviteľ Paľa Cviklu zo seriálu Nový život herec Alexander Bárta má spätnú väzbu na svoje účinkovanie v tomto projekte nielen od svojho okolia, ale aj od bežných ľudí na ulici. Reakcie pritom hovoria jasne, Paľo je ich miláčik.

Herec Alexander Bárta alias Paľo Cvikla zo seriálu Nový život má okamžitú spätnú väzbu priamo na ulici od divákov, ktorí sledujú tento seriál. Reakcie sú pritom jednoznačne pozitívne, zatiaľ však po ňom ľudia nepokrikujú. "Odkedy sa spustil seriál, mám pocit, že odozvy sú pozitívne, čo teší všetkých nás - tvorcov. Ľudia na ulici sa usmievajú, čo je vždy lepšie, než keby sa mali na vás mračiť, pľuť či kričať," hovorí herec, ktorý sa nesmierne teší z obrovskej diváckej priazne. Pomáha tomu rozhodne aj fakt, že svoju rolu bývalého futbalistu hrá maximálne dôveryhodne. Sám pritom v súkromí futbal už dávno nehráva.

​Šport vo všeobecnosti má ale herec rád. "Občas cvičím, a to vo zvláštnych periódach. Mám periódu, kedy je to pravidelnejšie, potom sú periódy, kedy je to nepravidelnejšie. Teraz v zime som sa snažil trocha lyžovať. Veľmi rád plávam. Čo sa týka futbalu, veľmi často ho nehrám. Kedysi som ho pritom hrával a myslím, že som bol aj šikovný," prezrádza Bárta, ktorý v Novom živote "strieľa" kopec vtipných momentov. Momentálne už pritom herec spolu s ďalšími kolegami nakrúca ďalšiu, v poradí druhú sériu tohto divácky obľúbeného seriálu. Máme sa teda rozhodne opäť na čo tešiť.  

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!