Prvá séria Nového života skončila veľkým úspechom: Budeme pokračovať s druhou?

Obľúbený seriál Nový život skončil so svojou prvou sériou, ktorá mala celkovo 40 epizód. Všetkým divákom ďakujeme za priazeň, ktorú ste seriálu zachovali až doteraz. Máme pre vás dobrú správu.

So začiatkom roka 2020 prišiel na obrazovky JOJky aj nový rodinný seriál Nový život, ktorý si každý týždeň zapli vo svojich obývačkách státisíce divákov. Príbehy troch hlavných hrdinov, bývalých športovcov - Paľa, Lucie a Dušana, ktorí zavesili svoju aktívnu hráčsku kariéru na klinec, vás tak bavili niekoľko mesiacov. Seriál však nie je len o nich, ale aj o množstve ďalších zaujímavých postáv, ktoré sa prirodzene objavili v ich veselých životoch. Prvá séria tohto seriálu, ktorá má celkovo 40 častí, vošla v stredu do finále. Verní diváci tohto obľúbeného seriálu však rozhodne nemusia zúfať. 

Na základe pozitívnych ohlasov a diváckej priazni sme sa rozhodli pokračovať aj s druhou sériou seriálu Nový život. Scenáristická kreatívna dvojica Danica Hričová a Petr Kolečko sa pustili so svojim tímom do ďalších častí, ktoré sa intenzívne začali pred niekoľkými mesiacmi aj nakrúcať. Po vypuknutí pandémie však bola Televízia JOJ výrobu všetkých seriálov vrátane Nového života pozastaviť.

V pláne sme mali nakrútiť a odvysielať ešte v tejto sezóne ďalších 40 častí. Scenáristický tím pod vedením Danice Hričovej a Petra Kolečka píše nové časti a v nakrúcaní budeme pokračovať hneď, ako to bezpečnostná situácia dovolí. V programovom slote ho stredy nahradí pôvodný rodinný seriál TV JOJ - HOTEL. Divákom Nového života ďakujeme za priazeň a tešíme sa na vás pri druhej sérii, o ktorej vás budeme priebežne informovať. 

Všetky časti prvej série Nového života nájdete vo videoportáli!