Dámy, nie ste v tom samy: Takto vyzerá Barbora Švidraňová po týždňoch bez kaderníka!

Aktuálna zložitá situácia nám prináša do života množstvo výziev, no je len na nás, ako sa k nim postavíme. Barbora Švidraňová prezradila svoj vlastný recept. Neustále sa snaží myslieť pozitívne a smiať sa hoc aj sama na sebe. Keď sa potom pozrie do zrkadla a vidí svoje odrastené korienky vlasov, len sa nad tým pousmeje.

Dámy, ktoré si pravidelne farbia vlasy, veľmi dobre vedia, že žiarivá farba im vydrží sotva dva týždne. Navyše už po približne mesiaci sa na hlave začnú objavovať odrastky s pôvodnou farbou vlasov, ktoré je potrebné opäť dofarbiť. Mnohé ženy sú čo i len trocha viditeľné odrastené korienky mimoriadne citlivé a okamžite utekajú ku kaderníkovi. To samozrejme platí za normálnych okolností. V aktuálnej náročnej situácii počas pandémie je totiž väčšina prevádzok v oblasti služieb, kde dochádza ku kontaktu medzi ľuďmi, zatvorená. Zákaz sa týka aj kaderníctiev či barbershopov. Väčšina žien preto poľavila vo svojich požiadavkách na dokonalý imidž a naučili sa starať o svoj zovňajšok svojpomocne. Výnimkou nie je ani obľúbená herečka Barbora Švidraňová, ktorú môžete poznať aj ako učiteľku Helenu Medveckú zo seriálu Nový život.

​Tá nedávno na svojom instagramovom profile zverejnila fotku, na ktorej sa zvečnila so svojím aktuálnym imidžom. S reálnymi fotkami bez prílišného prikrášľovania Barbora, mimochodom, nemala nikdy problém. Kedykoľvek ukazuje aj svoju pravú tvár, napríklad aj bez mejkapu. Tentoraz však na snímkach dominujú vlasové odrastky, ktoré jej pripomenuli detské časy, keď dostávala rôzne nelichotivé poznámky. "Budem musieť skočiť do drogérky po farbu, lebo strácam nadhľad aj glam. Ale aspoň som si pripomenula, akú mám vlastne svoju pôvodnú farbu vlasov. A hlavne prečo som sa vôbec začala farbiť. Lebo je to hrozné! Úplne sa mi vynárajú traumatické spomienky z detstva na posmechy typu “myšacia hlava”," napísala Barbora k svojej fotke s "pravou tvárou" a dodala, že takto už radšej nikdy viac. Zároveň však povzbudila ostatné ženy, ktoré majú rovnaký problém. "Viem, že sú to totálne banálne sprostosti toto, ale musím pravidelne odľahčovať situáciu. Robí mi to dobre. Potrebujem sa smiať! Najlepšie sama na sebe," prezradila herečka svoj recept na zvládanie aktuálnej náročnej situácie. 

https://www.instagram.com/p/B-2lsy4FgGv/

Sledujte poslednú časť prvej série Nového života v stredu o 20:35 na JOJke!